Aktiviteter
Konfirmandtræf

Konfirmandtræf 2017
"Se, jeg gør alting nyt!"

Konfirmandtræffet holdes den 31. januar samt den 1. og 2. februar 2017 i Odense Domkirke

Her kan du se det undervisningsmateriale der er lavet til konfirmandtræffet

Kære præster i Fyens Stift

På vegne af arbejdsgruppen bag Fyens Stifst Konfirmandtræf har jeg fornøjelsen af, at sende jer indbydelsen til Konfirmandtræf 2017, der finder sted d. 31. januar, 1. februar og 2. februar i Odense.

Træffet har overskriften ”Se, jeg gør alting nyt!”, og fører i løbet af aftenen konfirmanderne rundt til bispeboligen og tre kirker i Odense C, hvor de kommer til at opleve Luther og reformationen fra mange forskellige vinkler. Her kan du se billeder fra tidligere års konfirmandtræf.

Konfirmandtræf 2017 starter alle tre aftener kl. 18.00 i Domkirken og slutter samme sted ca. to timer senere. Der kan højest deltage ca. 400 konfirmander hver aften, og pladserne fordeles efter princippet ”først til mølle”. De senere år har der været rift om pladserne, og der har måttet oprettes venteliste, så hurtig tilmelding er en fordel.

Det koster ikke noget at deltage i Konfirmandtræffet, da udgifterne betales af Fyens Stift. Men for at mindske antallet af konfirmandhold, der melder afbud i sidste øjeblik og dermed optager plads for andre hold, er det vedtaget, at sogne der melder afbud eller udebliver efterfølgende faktureres 1.000 kr. pr. konfirmandhold.

Tilmelding finder sted ved at sende mail til undertegnede med følgende oplysninger:

  • Hvilken dato, man ønsker at deltage
  • Hvor mange konfirmandhold, der tilmeldes og hvor mange konfirmander, der er på hvert hold
  • Hvilket sogn(e) man kommer fra

Spørgsmål omkring Konfirmandtræf 2017 kan rettes til undertegnede på mail eller telefon.

Læs mere om programmet her

Venlig hilsen

Ulrik Andersen

sognepræst, Søndersø - Skamby

tlf. 28 51 39 06