Aktiviteter
Landemode og Stiftsdag 2020

Landemodegudstjeneste og Stiftsdag 2020

Præster, menighedsrådsmedlemmer og ansatte i sogne og provstier inviteres til landemodegudstjeneste og efterfølgende stiftsdag lørdag den 26. september kl. 10.30

Tilmelding senest den 14. september:

Præster tilmelder sig her

Menighedsrådsmedlemmer og ansatte tilmelder sig her

Alt tyder nu på, at coronaen er så meget under kontrol, at vi kan holde årets Landemode og Stiftsdag lørdag den 26. september.

Dagen bliver i år lidt anderledes end den plejer, for der er ikke plads til os alle sammen i Odense Domkirke. Derfor mødes vi kl. 10.30 til gudstjenester i Domkirken, Sankt Hans Kirke og Vor Frue Kirke i Odense. Der bliver ingen procession i år, så præsterne kan lade kjolen blive hjemme!

Efter gudstjenesterne samles vi allesammen til frokost på Hotel H. C. Andersen. Kirkeminister Joy Mogensen er inviteret som gæstetaler. Biskop Tine Lindhardt fortæller om ’årets gang’, og her vil hun blandt andet komme ind på, hvad det var for en folkekirke, som tegnede sig i coronatiden. 

Det endelige program bliver lagt her på siden, så snart det er færdigt.

De nuværende coronaregler om afstand og sang betyder, at antallet af pladser vil være færre end de foregående år. Pladserne bliver fordelt efter princippet ”først til mølle”. 

I får besked om, hvilken kirke I skal gå til gudstjeneste i, når tilmeldingsfristen er udløbet. Alle vil, som vi plejer, kunne gå fra kirke til frokosten på Hotel H. C. Andersen.

Det koster ikke noget at deltage, og vi regner med, at Stiftsdagen slutter lidt før kl. 16. 

I er som tidligere år meget velkomne til at tage jeres partner/ægtefælle med!