Møder og kurser
Spil i konfirmandforberedelsen
Kursus

Spil i konfirmandforberedelsen

Onsdag d. 14. september kl. 10.30 – 13.30 i Svendborg, Vor Frue Kirkes lokaler.

Vær med, når vi afholder en kursusdag om brugen af spil og virkemidler fra spil i undervisningen. Du vil blive inspireret til at anvende spil i din undervisning, men også klogere på hvornår spil er det rette valg for din undervisning, og hvornår det ikke er. Dagen begynder med et oplæg på baggrund af den nyeste forskning indenfor spil i undervisning, og fortsætter med konkrete forslag og eksempler, bl.a. skal vi prøve Pagten - et spil (escape-room), der er udviklet specifikt til konfirmandundervisning.

Anders Skov Nielsen

Oplægsholder er Anders Skov Nielsen, kandidat i IT didaktisk design. Han har en baggrund som redaktør, forfatter og projektleder indenfor udvikling af undervisningsmaterialer og -projekter, der understøtter det lokale behov, og som kan hjælpe undervisere i deres hverdag.

Målgruppe: 

Præster, kirkepersonale og frivillige, der har med undervisning af børn og unge at gøre.

Det er gratis at deltage – af hensyn til forplejning vil jeg dog gerne bede jer om at tilmelde jer senest d. 7. september her

Mere om ”Pagten”:

I et samarbejde mellem Sct Pauls Kirke i Aarhus, Danmarks Pædagogiske Universitet og spillefirmaet BMTP er der blevet udviklet to unikke spil, der skal støtte præster i at skabe motivation blandt konfirmander. Kirkens unikke rum og artefakter danner grundlaget for et skattejagt-spil og et escape-room spil. Begge spil foregår på en mobil eller iPad, men som præst skal du hverken downloade eller justere noget teknik.

Venlig hilsen

Hanne Uhre Hansen, religionspædagogisk konsulent.