Møder og kurser
Temadag Hvem ejer Gudstjenesten

Temadag:
Hvem ejer gudstjenesten?

Lørdag den 23. marts 2019 kl. 09.30 – 16

På Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg

Gudstjenesten er sognets grundpille som en gentagende begivenhed søndag efter søndag – sådan har det været i hundrede af år!

Men hvordan er ’ejerforholdet’ til gudstjenesten? Hvem bestemmer? Er det kirkeministeren eller biskoppen? Er det sognets præst? Er det menighedsrådet? Og hvordan skal vores gudstjeneste se ud i fremtiden? Hvor meget skal ligge fast og være autoriseret og hvor meget skal man lokalt frit kunne bestemme?

Det er en uhyre vigtig debat for alle at tage del i.

Derfor holder vi en temadag om gudstjeneste og autorisation, hvor vor Biskop, Tine Lindhardt, vil være at finde iblandt en gruppe af kompetente oplægsholdere. Navne følger i løbet af efteråret på Den digitale arbejdsplads.

Vi lover en indholdsrig debatdag på Vissenbjerg Storkro og håber at se mange både folkevalgte og fødte medlemmer af menighedsrådene denne dag.

Velkommen

Pris: Hele arrangementet koster 700 kr. og inkluderer morgenkaffe m/rundstykke, Frokost med en 1 øl eller vand og eftermiddagskaffe med kage.

Beløbet kan betales over kirkekassen.

Bindende tilmelding senest 4. februar til foreningens kasserer Finn  Poulsen, Strømøvænget 16, 5500 Middelfart, tlf.  2342 2158 – mail: fsmfyn@gmail.com

Begrænset antal deltagere: max. 100 på kurset.

Se pdf