Møder og kurser
Temadag om dåb og nadver

Temadag om
Dåb og Nadver

Lørdag den 16. november 2019 kl. 09.30 – 16.00 
På Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg

Temadagen holdes i samarbejde mellem Fyens Stift og Fyens Stifts menighedsrådsforening.

Dåben og nadveren er som sakramenter, dvs. hellige handlinger, helt centrale 
elementer i vores gudstjeneste og menighedsforståelse. Men hvad er det egentlig, der gør dem hellige? Hvad er det, der sker i dåben og i nadveren? Hvorfor holder vi fast i dem, og hvorfor foregår det, som det gør?

I de senere år er der rundt omkring i landet blevet eksperimenteret med dåbens og nadverens liturgi; er det et udtryk for, at man ønsker at forandre ritualet? Og gør man det, er indholdet så stadig det samme?

Alt det og meget mere tages op på efterårets temadag, der gennem oplæg fra bl.a. sognepræst Eva Tøjner Götke, biskop Tine Lindhardt og sognepræst Dorthe Tofte-Hansen lægger op til debat om sakramenternes betydning og liturgi nu og i fremtiden.

Det er en særdeles vigtig debat. Så vi håber, at så mange som muligt – både 
folkevalgte og fødte medlemmer af menighedsrådene – vil deltage i den. Til gengæld kan vi love jer en indholdsrig og spændende temadag på Vissenbjerg Storkro.

Vel mødt! 

Pris: Hele arrangementet koster 700 kr. og inkluderer morgenkaffe m/rundstykke, Frokost med en 1 øl eller vand og eftermiddagskaffe med kage. 
Beløbet kan betales over kirkekassen.

Bindende tilmelding senest 4. oktober til Fyens Stifts Menighedsrådsforenings kasserer Finn Poulsen, Strømøvænget 16, 5500 Middelfart, tlf. 2342 2158 – mail: fsmfyn@gmail.com 

Begrænset antal deltagere: max. 100 deltagere.