Møder og kurser
Teologiske saloner i Bispeboligen

Teologiske saloner i Bispeboligen

Kom og vær med, når vi åbner dørene for et nyt teologisk samtalerum for præster og andre med interesse for kirke og kristendom, torsdag d. 9. maj kl. 16.30

Sognepræst ved Brønshøj Kirke, Peter Neisum holder oplæg om "velsignelse"

Som noget nyt åbner vi op for teologiske saloner i bispegården. Vi kunne godt tænke os, at fremme den teologiske samtale og skabe et åbent rum, hvor det ikke gælder om at nå til enighed, men om at bringe sin teologi i spil. Salonerne er henvendt til præster og andre kirkeligt interesserede.

Hver gang vi mødes vil en oplægsholder sætte gang i samtalen med et kort foredrag om et (evigt) aktuelt emne. Derefter får vi lidt at spise og drikke, og så er samtalen ellers fri. 

Vi skyder salonerne i gang torsdag d. 9. maj kl. 16.30 med et oplæg om ”Velsignelse”. Sognepræst ved Brønshøj kirke Peter Nejsum vil udforske og udfordre begrebet i lyset af hans vielsesteologi, og fortælle om baggrunden for hans bud på et skilsmisseritual.

Salonerne begynder kl. 16.30 og slutter senest kl. 19.00. Det er gratis at være med, men der er kun plads til 35 deltagere pr. gang, og pladserne bliver uddelt efter først-til-mølle princippet! Tilmelding til Hanne Uhre Hansen på huh@km.dk

Venlig hilsen 
Fyens Stift 
og religionspædagogisk konsulent  
Hanne Uhre Hansen