Nyheder
Nyheder

Åndeligt søgende får nyt fællesskab på Fyn

”Båndet” er et nyt fællesskab, som lanceres af ”Center for Kristen Spiritualitet” i Odense.

En hånd med et armbånd

"Båndet" er et fællesskab, som samles månedligt til andagter, hvor man læser, beder og synger sammen. Under denne andagt kan man få et lille armbånd om håndleddet, som viser at man er en del af fællesskabet

Pressemeddelelse: 

Velkommen til lanceringen af ”Båndet”. Et åbent bøns- tros- og klosterfællesskab!

Center for Kristen spiritualitet vil gerne skabe et fællesskab for nutidens åndeligt søgende mennesker. Fællesskabet har fået navnet ”Båndet”, og alle kristne kan være med. 

”I Båndet vil vi samles en gang om måneden for at synge, bede og læse sammen, og til hverdag vil vi støtte hinanden blandt andet for at komme ind i en rutine med daglig bøn,” siger sognepræst Marie Holm fra foreningen Center for Kristen Spiritualitet. 

Kom med til lanceringen af dette helt nye tiltag på årsmødet for Center for Kristen Spiritualitet lørdag den 24. oktober kl. 14.00 i Dalum Kirkes Anneks, Dalumvej 112B. Her fortæller Center for Kristen Spiritualitets bestyrelse meget mere om tankerne bag, og den allerførste officielle ”Båndet”- andagt vil finde sted i Dalum Kirke. Der er mulighed for at få et bånd til andagten. Pris 100 kr. inkl. medlemskab af Center for Kristen Spiritualitet. 

Fakta om ”Båndet” 

  • et fælleskab, som har sine rødder i den oldkirkelige tradition, men som stadig er luthersk funderet. 
  • et fælleskab, som lader sig inspirere af i klosterbevægelserne, men som samtidigt er så åbent, at alle kan være med på vilkår, der passer ind i et moderne travlt liv.
  • et fællesskab, som forpligter til bøn for de andre i fællesskabet, og som giver glæden ved at vide, at nogen beder for mig og min familie hver eneste dag.
  • et fællesskab, som samles månedligt til andagter, hvor man læser, beder og synger sammen. Under denne andagt kan man få et lille armbånd om håndleddet, som viser at man er en del af fællesskabet
  • et fællesskab, der ud over de særlige månedlige andagter støtter og vejleder mennesker i at komme ind i en daglig bønspraksis, til ugentlige gudstjenester, på retræter eller lign. 

Yderligere oplysninger: 

Sognepræst i Næsby Marie Holm, telefon: 21 47 45 50, mail: mah@km.dk
Domprovst i Maribo Anne Birgitte Reiter, telefon: 30 24 97 80 mail: abre@km.dk

Center for Kristen Spiritualitet er en økumenisk forening. Det vil sige at alle kristne er velkomne uanset om man er folkekirkemedlem eller måske katolik eller tilhører en anden kristen kirke. Foreningen holder til på Dalum Kloster. Læs mere om centret her: http://centerforkristenspiritualitet.d

Pris

Pris for arrangementet inkl. kaffe 50 kr. Max antal 45 personer pga. Covid19. Tilmeldingkasserer@centerforkristenspiritualitet.dk /28 72 11 44. Indbetaling på konto 9682 – 0000791571 eller MobilePay 89354.