Nyheder
Nyheder

Salmefest for
Holger Lissner 

Alle er inviteret til samlefest med den fynske salmedigter Holger Lissner i anledning af hans 80 års fødselsdag

Holger Lissner

Læs invitationen fra Syng Nyt her

Gennem årtier har Holger Lissner været et omdrejningspunkt i dansk kirkeliv, ikke mindst når det gælder arbejdet med salmerne.

I 1974 var han medudgiver af ’Løgumkloster-sangbogen – Salmer og sange fra vor tid’, og siden har han foruden at virke som præst skrevet salmer og kollekter, arbejdet med børnegudstjenester, liturgi og ikke mindst har han samlet en række af landets bedste salmedigtere omkring sig med flere væsentlige udgivelser til følge.

Derfor samler "Syng Nyt" salmedanmark til et glas for og med Holger Lissner. Både i anledning af hans runde dag, men også for at gøre status og sammen fejre, at der blæser nye salmevinde i Danmark.

Arrangementet finder sted i Christians-kirken i Fredericia, Christiansvej 4, 7000 Fredericia, fredag d. 31. august kl. 14-16.30. Der vil være sang, salmer og musik, lidt godt at spise, et glas dertil og nok også en skåltale eller to.

Alle er velkomne, og der er naturligvis gratis adgang, men vi vil gerne bede om, at man - af hensyn til bespisningen - melder sin ankomst til mail@lissner80.dk, senest mandag d. 27. august.

Man har også mulighed for at skrive en hilsen til Holger Lissner, som vil blive lagt på den hjemmeside (www.lissner80.dk), vi er ved at oprette i anledningen. Man kan sende en kort hilsen med navn og stilling/relation til hilsen@lissner80.dk.

Spørgsmål om arrangementet kan rettes til Morten Skovsted på mail@syngnyt.dk eller telefon 42 72 78 76

læs invitationen her