Biskoppens nyhedsbreve
Biskoppens hilsen januar 2022
Hilsen fra biskop Tine Lindhardt

Farvel til coronapas og mundbind

Biskoppens hilsen den 27. januar 2022

Kære alle.

Hvor er det dejligt at coronarestriktionerne nu ophæves, og at myndighederne finder, at situationen nu er der, hvor det er muligt.

Ja, man må springe højt af glæde, hvis man ellers kan få bentøjet og kroppen til det! Snart kan vi komme i kirke igen som ’i gamle dage’ for to år siden – og mødes i sognegårde og i det hele taget være sammen på den måde, vi plejer. Det bliver godt, og det har vi længtes efter.

Selvfølgeligt skal vi huske, at der fortsat er smitte iblandt os, og vi skal ikke mindst tænke på, at der kan være ældre og sårbare og andre, som af gode grunde fortsat kan være lidt tilbageholdende med at skulle mødes mange sammen. Det skal vi tage hensyn til, og i det hele taget være opmærksomme på ikke at overskride hinandens grænser, ligesom vi skal huske anbefalingerne om afstand, håndsprit, udluftning og rengøring. God sund fornuft og omtanke er altid en god ide.

Corona har trukket store veksler på mange og gør det stadig. Tak for jeres store forståelse og arbejdsindsats for at få tingene til at hænge sammen. Kirken har været der hele tiden. I har været der. Og det har haft stor betydning for mange. Tak.

Mange hilsener 
Tine Lindhardt