Nye præster i Fyens Stift 2021
Nyheder

Merete Juel Povlsen

1. maj 2021:  
Merete Juel Povlsen er ansat som sognepræst i Højby Pastorat 

Merete Juel Povlsen

Merete Juel Povlsen

Jeg er meget glad og taknemmelig over, at menighedsrådet har valgt mig til at være sognepræst i Højby fra d. 1. maj. Jeg ser frem til både at blive ordineret og indsat og til samarbejdet med menighedsrådet og kollega Carsten Andreassen i fælles bestræbelser på at være kirke i og for hele sognet. 

Min familie og jeg har de sidste fem år boet ved siden af Tommerup Efterskole, hvor min mand er forstander. Jeg har siden færdiggørelsen af studiet arbejdet i seks år for Danmission som dialogkonsulent med særligt fokus på religions- og trosdialog i både Danmark og Sydindien. 

I forlængelse af min barsel med vores yngste datter valgte jeg at gå hjemme med begge vores piger, og har nydt det privilegium at kunne prioritere en masse tid med dem. Det har givet plads til en hverdag med alt fra fantastisk nærvær til kærligt kaos, og nu er de så startet i henholdsvis skole og børnehave. I forlængelse af den nye situation har jeg stor lyst til at komme i gang med det at være præst i netop Højby.

Jeg ser frem til at lære Højby at kende. Jeg glæder mig til at være præst i Højby og kunne indbyde til blandt meget andet familiegudstjeneste i Højby Kirke, og jeg ser frem til at møde og lære sognet og menigheden at kende. 

Jeg brænder for at arbejde for en kirke, der giver plads til både tro, tvivl, taknemmelighed, anfægtelse - og alt derimellem.