Nye præster i Fyens Stift 2022
Nyheder

Ann Kirstine Højstrup

1. februar 2022: 
Ann Kirstine Højstrup er ansat som sognepræst i Longelse-Fuglsbølle-Skrøbelev Pastorat 

Ann Kirstine Højstrup

Ann Kirstine Højstrup

"Det er så skønt med lys og liv i præstegården igen", sådan har flere sagt de sidste par uger, siden vi flyttede ind i præstegården midt i januar.

Med stor glæde og taknemlighed kan jeg nu kalde mig for sognepræst i Longelse-Fuglsbølle-Skrøbelev og Rudkøbing-Simmerbølle. Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg glæder mig til at møde alle i menighederne/sognene.

Jeg blev uddannet cand.theol. fra Aarhus Universitet i 2020, og her i december 2021 blev jeg færdig på pastoralseminariet i Aarhus. Så det er en helt ny æra jeg tager hul på, men hvor har jeg glædet mig til det her de sidste 7 år.

Privat er jeg gift med Kasper, som er journalist på TV 2 sport. Sammen har vi 2 børn, Frederik på 4 år og Johanne på 1 år. Så ja, der er rigtig kommet liv i præstegården, især med 2 krudtugler.

I min fritid kan jeg godt lide at læse bøger og rejse.

Jeg kan godt lide at være i naturen og at vandre. I efterårsferien var jeg afsted for 4. gang på Camino de Santiago, en pilgrimstur gennem Spanien.

Det leder mig så hen til det med at rejse, for det holder jeg enormt meget af. Jeg elsker at komme ud og se nye steder, opleve andre kulturer, og spise god mad. Desværre har corona her sat sine begrænsninger de sidste par år, så vi har ikke rejst så meget, som vi kunne have ønsket. Men i stedet har min familie og jeg nydt godt af vores eget smukke land, som også har budt på en tur til Langeland, hvor min mand, Kasper, aldrig havde været før i sommeren 2021. Han forelskede sig i Langeland med det samme. Selv har jeg haft familie på Langeland, og dermed kendt lidt mere til øen end Kasper. 

Vi er blevet taget så pænt imod af alle vi har mødt. Og nu glæder vi os til at hilse på endnu flere, og til at opleve Langeland.