Nye præster i Fyens Stift 2022
Nyheder

Jeppe Bierregaard Mejrup

1. februar 2022: 
Jeppe Bierregaard Mejrup er ansat som sognepræst i Kauslunde-Gamborg Pastorat 

Jeppe Bierregaard Mejrup

Jepper Bierregaard Mejrup

”Jeg er den nye præst i Kauslunde-Gamborg Pastorat”, det er en sætning, som jeg går og øver mig på at sige. Fra den første februar er den også god nok. Jeg ser frem til at blive præst i netop dette pastorat, hvor jeg på mange måder allerede føler mig hjemme.

Jeg er vokset op i Middelfart, og jeg har gode barndomsminder fra begge af de kirker, som jeg ganske snart skal betjene som præst. Det er sogne, der byder på dygtige menighedsråd, et begavet kirkeligt personale og gode naturoplevelser, så der er alt muligt at glæde sig til.

Min teologiske uddannelse har jeg fra Aarhus Universitet, og min pastorale uddannelse har jeg fra København. I min studietid har jeg særligt været optaget af de historiske og eksegetiske fag, men også spørgsmål om Folkekirkens og frikirkers forhold til kultur og statsmagt.

Jeg er gift med Christina, og sammen har vi Anker på tre år og Aksel på ét år. Vi er allerede blevet taget vældig godt imod, da vi mellem jul og nytår flyttede ind i Kauslunde præstegård. Jeg glæder mig til at komme i gang med præstejobbet, møde folk fra egnen og at genfinde den vestfynske dialekt.