Fortsæt til hovedindholdet
Nye præster i Fyens Stift 2024
Nyheder

Ann Kirstine Højstrup

1. juni 2024: 
Ann Kirstine Højstrup er ansat som sognepræst i Tornbjerg Pastorat

Ann Kirstine Højstrup

Sognepræst Ann Kirstine Højstrup

I disse dage føles solen dejlig livgivende, og jeg nyder, at se det hele er så smukt og grønt. Især for mig, har foråret været helt særligt – jeg er nemlig kaldet til at være præst i Tornbjerg Kirke pr. 1. juni.

Det er med stor glæde og taknemlighed, at jeg ser frem til at starte i Tornbjerg. Jeg glæder mig til at komme i gang, og til at møde alle i sognet.

Når jeg er blevet spurgt om min vej til præstegerningen, har jeg altid karakteriseret den som utraditionel. Det lå så at sige ikke i kortene. Mit ønske som barn var at blive pædagog, og det var, hvad jeg blev. Men, hvad jeg ikke havde set komme var, at jeg i mit arbejde som pædagog fik vakt interessen for at arbejde mere dybdegående med mennesker.

Jeg har altid vidst, at jeg var kristen. Jeg kommer ikke ud af en familie, som går meget op i kristendom, men vi har altid værnet om de kristne traditioner. Personligt har min tro fyldt meget i mit liv, især i svære tider. I kristendommen har jeg altid fundet ro, og det har været et godt fundament i mit liv.

Privat er jeg gift med Kasper, som er journalist på TV2 Sport. Sammen har vi to børn; Frederik på 6 år, som går i 0. klasse, og Johanne på snart 4 år, som går i børnehave.

I min fritid læser jeg rigtig mange bøger. Jeg elsker at rejse og være i naturen. Jeg har bl.a. været i Spanien 4 gange, for at gå Camino de Santiago.

Nu starter et nyt kapitel i mit – og vores liv – hvor vi samtidig i stor taknemlighed lukker et andet kapitel på Langeland, hvor jeg har været præst de sidste par år.

Jeg glæder mig til at tage hul på dette nye kapitel og til at hilse på jer alle.