Fortsæt til hovedindholdet
Nye præster i Fyens Stift 2020
Nyheder

Vibeke Rosendahl Hammerum

15. januar: 
Vibeke Hammerum er ansat i en tidsbegrænset stilling som sognepræst i Fåborg-Diernæs-Lyø-Avernakø Pastorat

Præst Vibeke Rosendahl Hammerum

Vibeke Rosendahl Hammerum

I foråret 2019 blev jeg pensioneret fra mit embede i Svanninge sogn, hvor jeg havde været i 21 år. Mentalt var jeg dog ikke klar til pensionisttilværelsen, og heldigvis havde biskoppen forinden nævnt muligheden af at blive indlemmet i ’vikarkorpset’!   

Der skulle ikke mange opfordringer til, og siden har jeg haft to 3-måneders vikariater i hhv. Næsby og  Rudkøbing. Disse realiserede oven i købet et længe næret ønske om dels at have en kollega, dels at virke i et bysogn! Med ansættelsen i Faaborg-Diernæs-Lyø-Avernakø pastorat får jeg denne gang et vikariat af otte måneders varighed, med mulighed for atter at følge nogle kirkelige højtider og konfirmander til dørs! Ikke mindst ved jeg, at jeg kommer til at samarbejde med gode kolleger samt dedikerede og engagerede mennesker i pastoratet! 

Størstedelen af opgaverne vil ligge i Faaborg og Diernæs kirker, men der kommer også enkelte tjenester på Lyø og Avernakø. Jeg kan se frem til at virke i et pastorat med travle perioder og mange afvekslende opgaver. Desuden kommer jeg tilbage til en egn, som jeg er kommet til at holde af! Kort sagt, nede på bundlinjen kan jeg blot konstatere, at jeg glæder mig ! 

Vibeke Hammerum