Fortsæt til hovedindholdet
Nye præster i Fyens Stift 2022
Nyheder

Sara Jensen

1. april 2022: 
Sara Jensen er ansat som sognepræst i Fraugde-Allerup-Davinde Pastorat 

Sara Jensen

Det er med stor taknemmelighed og glæde, at jeg nu kan kalde mig for sognepræst i Fraugde-Allerup-Davinde. Jeg glæder mig til, at komme igang og blive en del af lokalsamfundet. Jeg føler mig allerede taget så godt imod af alle menighedsrådene og generelt af Fyens Stift. 

Vejen til mit embede har været lang, men spændende og bestemt det hele værd. Efter syv års uddannelse, blev jeg endelig færdiguddannet i december 2020, fra pastoralseminaret i Aarhus.

Jeg flyttede ind i præstegården i Allerup i slutningen af Marts, men er endnu ikke kommet helt på plads. Det tager lidt ekstra tid når man har en krudtugle af en hvalp, der hele tiden løber en på hælene. Enten fordi han vil lege, have man sætter sig ned, så han kan sove, eller bider i papkasserne, fordi de knaser så skønt. Men med tålmodighed, så skal jeg nok komme på plads om ikke så længe. 

Det gør dog ikke noget, at tager lidt tid med at få alt indretningen ordnet. Det er nemlig en ting jeg holder enormt meget af. Jeg elsker, at indrette, kigge efter møbler og nipsting, både nye såvel som gamle antikke ting og samtidig også fikse og friske ting op. Jeg er lidt en gør-det-selv type, men hvor godt det bliver - det lader jeg andre om at bedømme. Udover dette er jeg også en stor LEGO fan og en officiel RLUG LEGO bygger. Så det at fikse, skabe og bygge ting, syntes jeg, er utroligt spændende og sjovt.

I forbindelse med mit nye embede, glæder jeg mig til det hele. Både de svære 
stunder, men også de glædelige. Glæder mig bare til, at være der for folk. Det bliver spændende, at skulle være præsten i et lokalsamfund. Så skulle nogen lyste en samtale - så er man velkommen, når jeg er kommet ordentligt på plads i huset, med mindre man ikke har noget imod flytterod og en badutspringende hvalp.

Glæder mig utroligt meget til endelig at komme igang og møde flere i sognene!