Fortsæt til hovedindholdet
Nye præster i Fyens Stift 2023
Nyheder

Mads Eg Nissen

1. februar 2023: 
Mads Eg Nissen er ansat som sognepræst i Dalby-Stubberup Pastorat. 

Mads Eg Nissen

Nu begynder et nyt kapitel i mit og min kærestes liv snart. Fra første februar er jeg nemlig kaldet til at være sognepræst i Dalby og Stubberup sogne. Det er med stor gejst og spænding, at jeg tiltræder embedet og flytter til naturskønne Hindsholm sammen med Fie. Hvor vi dog glæder os!

Rejsen hertil har syntes lang, men jeg er helt overbevist om, at den er endt det rette sted. De første skridt mod embedet tog jeg, da jeg flyttede fra Vestfyn til Aarhus for at studere teologi. Da jeg på den anden side af studierne afsluttede pastoralseminariet, var det med et ønske om at vende tilbage til hjemlige Fyn.

Både min kæreste og jeg er 30 år. Fie er uddannet inden for kulturformidling og har senest arbejdet som projektmedarbejder på Museum Odense. Vi glæder os meget til at bruge landet og havet omkring Hindsholm, når vi i løbet af januar flytter ind i præstegården i Dalby sammen med vores kat. Vi ser meget frem til at træde ind i et godt lokalsamfund og blive en del af det.

Jeg ser frem til et godt samarbejde med menighedsråd og kollegaer i sognene og i provstiet. Jeg glæder mig meget til at lære menighederne i Dalby, Stubberup og på resten af Hindsholm at kende, både inden og uden for kirkernes hvidkalkede vægge, når vi skal fejre gudstjenester sammen, og når vi kommer hinandens liv ved i både glæde og sorg.