Fortsæt til hovedindholdet
Nye præster i Fyens Stift 2023
Nyheder

Maria Desirée Sass-Nielsen

1. april: 
Maria Desirée Sass-Nielsen er ansat som sognepræst i Vissenbjerg Pastorat

Sognepræst Maria Desirée Sass-Nielsen

Det var med stor glæde, at jeg modtog opkaldet om, at Vissenbjerg menighedsråd havde indstillet mig til at være sognepræst i Vissenbjerg.

Jeg er dels opvokset i Fensmark – lille landsby uden for Næstved – og dels i København. Nu drager jeg mod det fynske, og jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver et spændende nyt kapitel i mit liv at flytte ind i præsteboligen i Vissenbjerg og påbegynde arbejdet som sognepræst i mit første embede. 
Jeg kan næsten ikke vente med at få taget hul på det nye hverv og det nye kapitel i mit liv.

Det var vigtigt for mig, at jeg blev præst et sted, hvor der var mulighed for at være i nær kontakt med menigheden både til hverdag og ved festlige lejligheder. Og jeg var ikke i tvivl om, at det var en del af livet i Vissenbjerg.

Jeg vil gerne være en præst, som er imødekommende, lyttende og en, 
som møder folk med et smil og åbent sind. Det er vigtigt for mig, at alle, der kommer i kirken, føler sig velkomne, uanset om de er kirkevante eller ej. Derfor vil jeg altid bestræbe mig på at tale til folk i øjenhøjde både til gudstjenester og i samtaler.

Ved siden af min præstegerning bruger jeg min fritid på min kæreste – når vi har mulighed for det – da han bor i Jylland. Ud over at pendle til Jylland, så bruger jeg min fritid på kreative sysler. Jeg er en kreativ sjæl, og jeg elsker at hækle. Jeg har dog endnu ikke lært at strikke, men det må være det 
næste mål. Jeg holder meget af at gå lange ture, hvilket der er rig mulighed for i Vissenbjergs skønne natur.

Jeg glæder mig til at møde jer alle i Vissenbjerg, og fungere som jeres præst