Publikationer og materialer
Video i Fyens Stift

Video i Fyens Stift

Mange fynske kirker er i begyndt at bruge video i deres kommunikation. Video kan for eksempel bruges til korte andagter, foromtaler af arrangementer – eller måske kan man fortælle en god historie om sognet eller vise sin kirke frem på video

Fem af Fyens Stifts 11 provstier (Sankt Knuds, Hjallese, Bogense, Svendborg og Kerteminde) tilbyder nu sognene at koble sig på platformen Dreambroaker Studio.

Kort fortalt er Dream Broker Studio en cloudbaseret videoplatform, hvor man kan optage, redigere og dele videoer i ét system. Se en video om Dream Broker Studio her. 

Det er nemt at starte med at arbejde med video. Skriv til provst Keld Balmer Hansen KHA@KM.DK, som vil hjælpe dig med at blive oprettet som bruger og komme igang. Det er menighedsrådet, der bevilger pengene til den enkelte bruger.

Præstentation af videoløsningen

Tips til gode videoer

Vil du høre mere? 


Kom igang  
De fem provstier har aftalt med Dream Broker, at de vil komme ud og holde en workshop, hver gang vi har fem nye brugere. En workshop er ca. 2 timer, som giver en dybdegående introduktion til platformen, og her vil I sammen producere jeres første videoer. 

Tag eventuelt fat I vores kontaktperson Henriette Sørensen på 2789 7108 eller henriette.sorensen@dreambroker.com - hun sidder klar til at hjælpe jer godt videre, hvad enten I søger inspiration, har spørgsmål, behov for konkret træning - eller blot ønsker en demonstration af platformen.  

Platformen er meget intuitiv at arbejde med, og hvis du som bruger har spørgsmål, har du mulighed for at se videovejledninger eller kontakte Dream Brokers Support på chat, telefon og e-mail. De sidder klar til at hjælpe dig videre. 

En sikker løsning 
Et højt niveau af cybersikkerhed er en af grundstenene i Dream Broker Studio, og er med til at sikre at både softwaren og den data, der lagres og processeres i platformen, ikke kan tilgås uautoriseret eller på nogen uønsket måde. Det betyder, at du har mulighed for at opsætte et sikkerhedsniveau, der passer til netop dit behov, hvad end din video skal ud til mange, eller til en afgrænset modtagergruppe – men lige meget hvad, deles og distribueres videoer  
altid gennem en sikker krypteret forbindelse (SSL). Læs mere om sikkerheden her. 

"Dreambroaker" præstenterer sig selv: