Aktiviteter
Teologisk Undervisning FYN

Teologisk Undervisning Fyn

Teologisk Undervisning, Fyn – et 3-årigt undervisningsforløb for dig, der har lyst til at dykke dybere ned i teologiens forunderlige verden.

Undervisningen ligger fordelt på 8 lørdage om året, og der er opstart til september 2020. Der bliver plads til 35 deltagere pr. årgang.

Der er desværre ikke flere pladser på holdet. Kontakt religionspædagogisk konsulent Hanne Uhre Hansen huh@km.dk, hvis du ønsker at komme på venteliste.

Teologisk Undervisning Fyn henvender sig til alle med lyst til at lære og til at arbejde fagligt med de store spørgsmål i tilværelsen, sådan som de brydes i kristendommens prisme.

Undervisningen præsenterer de centrale teologiske fagområder med fokus på kristendommens samspil med kultur og samfund. Undervisningen har således både en historisk og en aktualiserende dimension. Den sigter overordnet på at formidle viden og indsigt i troens og tænkningens verden og således ruste deltagerne til at tage livtag med aktuelle spørgsmål om religion, eksistens og etik.

Undervisningsformen veksler mellem forelæsning, læreroplæg, samtale og hold- eller gruppedrøftelser.  For at få det fulde udbytte af undervisningen skal man regne med lidt tid til forberedelse mellem de enkelte kursusdage, men man kan også nøjes med at følge undervisningen. Det eneste, der kræves, er lyst til at lære og blive klogere i samtale med stoffet og i dialog med andre.

Underviserne har alle specifik kompetence inden for deres fagområde og har samtidig bred erfaring med formidling af stoffet.

Her kan du printe en pjece der beskriver undervisningen

Klik på billedet - print side 1 og 8

Klik på billedet - print side 2 og 3

Klik på billedet - print side 4 og 5

Klik på billedet - print side 6 og 7