Nyheder
Nyheder

Fortæl om Himmelske Dage

Vil du gerne skrive om Himmelske Dage på sognets hjemmeside eller i kirkebladet? Find artikler og billeder til fri afbenyttelse i nyt mediearkiv 

Dette billede er taget sidste gang Himmelske Dage blev holdt. Find det og andre gode billeder i et frit tilgængeligt mediearkiv. Her finder man også tekster, der frit kan downloades og bringes på sognets hjemmeside eller trykkes i kirkebladet.   


Af Sidsel Drengsgaard
Foto: Henrik Vinther Krogh

Vil du gerne fortælle om Himmelske Dage 2022 på sognets eller provstiets hjemmeside?

Så har vi gjort det nemt for dig, da der i et nyoprettet mediearkiv stilles tekster og fotos til rådighed for alle kirker og organisationer, der gerne vil fortælle om Himmelske Dage 2022 i Roskilde på deres kommunikationsplatforme. 

Find mediearkivet her.
 

I mediearkivet kan du finde:

 

 • En artikel, der fortæller hvad Himmelske Dage er og løfter sløret for nogle af de foredrag og koncerter, man kan opleve. 

  Denne artikel kan også findes i en print-venlig version, der for eksempel kan ligges i våbenhuset eller stilles på infohylden  
   
 • En artikel, der fortæller, hvordan man kan være frivillig på Himmelske Dage
   
 • Et interview med biskop over Roskilde Stift, Peter Fischer-Møller, om temaet for Himmelske Dage 2022: Grib fremtiden!
   
 • Logo og fotos

Tekster og billeder kan frit downloades til brug for omtale af Himmelske Dage 2022 i Roskilde, så længe fotografer og journalister krediteres som anført.

Der vil løbende blive tilføjet nye ressourcer til mediearkivet.  

Projektleder Miriam Munksgaard opfordrer alle til at bruge deres kommunikationsplatforme til at sprede budskabet om Himmelske Dage 2022:

"Himmelske Dage bliver kun til noget, når vi gør det sammen. Derfor er det vigtigt, at kirker og organisationer er med til at sprede budskabet. Med teksterne og billederne i mediearkivet er det nemt at få en artikel på kirkens hjemmeside eller i kirkebladet. Brug det så meget, som I har lyst og del det gerne med andre."

 

Himmelske Dage

Danmarks største kirkefestival er en fælleskirkelig begivenhed, der finder sted hvert tredje år i Kristi himmelfartsferien. Her kan man opleve koncerter, talks, debatter, udstillinger, gudstjenester og vandreture mm. I 2022 er Roskilde Stift vært for festivalen, der er forankret i Danske Kirkers Råd. Læs mere her