Fortsæt til hovedindholdet
Sorggruppenetværk
Sorggrupper i Odense

Sorggrupper i Odense

Sorggrupperne i Odense er et tilbud til voksne over 18 år. Man behøver ikke at være medlem af folkekirken eller at bo i Odense for at deltage

af: Lene Crone Nielsen, sognepræst i Hjallese Kirke

”Sorggrupper i Odense” udspringer af arbejdet med sorggrupper under det landsdækkende projekt ”Sorggrupper i Folkekirken”. Arbejdet med sorggrupperne i Odense varetages af:

Lene Crone Nielsen, Hjallese 29 27 87 13 lecn@km.dk

Dorthe Tofte-Hansen, Dalum 66 13 20 60 dath@km.dk

Inger Hjuler Bergeon, Odense 66 12 57 05 ihb@km.dk

Kirsten Saugaard, Munkebjerg 40 72 83 15 smh_munkebjerg@post.tele.dk

MATERIALE OM SORGGRUPPER:
For at kunne gøre opmærksom på tilbuddet om sorggrupper i Odense, har vi udarbejdet en folder og en plakat med nærmere omtale af arbejdet og med diverse informationer. 

Du kan se folderen her

Du kan se plakaten her

GENERELT OM SORGGRUPPER:
En sorggruppe mødes typisk 8 gange af ca. 2 timer over en periode på 3-5 måneder. Det er vores erfaring, at sorggruppedeltagere ikke nødvendigvis ønsker at komme i en sorggruppe i deres lokalområde.

Arbejdet i sorggrupperne er ikke en erstatning for præstens husbesøg men skal ses som et supplement til den støtte, som de sørgende kan få fra præsten, familien, venner og andre.

Det er ikke alle efterladte, der behøver eller kan have glæde af en sorggruppe, men der en stor gruppe af mennesker, for hvem, sorggruppen kan gøre en forskel i en vanskelig periode af deres liv. 

På hjemmesiden: http://sorg.folkekirken.dk/kan man få flere informationer om det landsdækkende projekt Sorggrupper i Folkekirken. Endvidere kan man læse rapporten ”Når sorgen bæres sammen”, der indeholder en lang række nyttige oplysninger.