Fortsæt til hovedindholdet
Religionspædagogik
Konfirmandtræf 2023

Konfirmandtræf 2023
Håbet synger

Salmesang i Domkirken

Klik på billedet og hent undervisningsmaterialet til konfirmandtræf 2023

Efter i to år at have måttet aflyse konfirmandtræffet pga. corona, er der nu igen mulighed for at konfirmanderne kan mødes på tværs af stiftet. 

Derfor inviteres præster i Fyens Stift og jeres konfirmander denne gang til et salmesangsarrangement i Odense Domkirke under overskriften: Håbet synger. 

For det skal handle om HÅB – om håb for verden, håb for mennesker og håb for fremtiden.

Arrangementet tager ca. en time og forløber i en vekselvirkning mellem fællessang, musik og små fortællinger om håb. Man kan tilmelde sit konfirmandhold til en af følgende dage: 

31. januar kl. 17-18 
1. februar kl. 17-18 
2. februar kl. 17-18 

Og man tilmelder sig ved at sende en e-mail til Religionspædagogisk konsulent Hanne Uhre Hansen på huh@km.dk med følgende oplysninger: 

  • Antal af konfirmander og voksne i alt, og hvorfra I kommer
  • Ønske om dato
  • Telefonnummer + mailadresse på kontaktperson

Der er plads til max. 400 pr. dag, og det er vigtigt, at I sørger for at medbringe en hjælper eller to, så konfirmanderne har kendte voksne at henvende sig til undervejs, hvis det bliver nødvendigt. 

Pladserne fordeles efter først-til-mølle- princippet, og det er gratis at deltage. Til gengæld beder jeg om, at man forpligter sig på sin tilmelding og møder op.

I slutningen af november sender jeg materiale ud med en oversigt over de salmer, der skal synges, lydfiler – så man kan øve sig på forhånd – samt ideer til hvordan emnet HÅB kan inddrages i konfirmandforberedelsen.

Og så har arbejdsgruppen bag konfirmandtræffet i nu 10 år valgt at give stafetten videre – til hvem og hvordan finder vi ud af – men jeg vil benytte lejligheden her til at sige tusind tak for jeres store indsats og jeres mange fremragende arrangementer.

HENT UNDERVISNINGSMATERIALET HER

Venlig hilsen

Hanne Uhre Hansen

Religionspædagogisk konsulent, Fyens Stift