Fortsæt til hovedindholdet
Konfirmandtræf 2018
Invitation til konfirmandtræf 2018

Konfirmandtræf 2018

”Gå ud i alverden! – om missionsbefalingen og dens udtryk” 

Kære præster i Fyens Stift

 

På vegne af arbejdsgruppen bag Fyens Stifts Konfirmandtræf har jeg fornøjelsen af, at sende jer indbydelsen til Konfirmandtræf 2018, der finder sted d. 30. januar, 31. januar og 1. februar i Odense. Træffet har overskriften ”Gå ud i alverden!”, og fører i løbet af aftenen konfirmanderne rundt til bispeboligen og tre kirker i Odense C, hvor de kommer til at opleve Paulus og missionsbefalingen fra mange forskellige vinkler.  

 

Konfirmandtræf 2018 starter alle tre aftener kl. 18.00 i Domkirken og slutter samme sted ca. to timer senere. Der kan højest deltage ca. 400 konfirmander hver aften, og pladserne fordeles efter princippet ”først til mølle”. De senere år har der været rift om pladserne, og der har måttet oprettes venteliste, så hurtig tilmelding er en fordel. Det koster ikke noget at deltage i Konfirmandtræffet, da udgifterne betales af Fyens Stift. Men for at mindske antallet af konfirmandhold, der melder afbud i sidste øjeblik og dermed optager plads for andre hold, er det vedtaget, at sogne der melder afbud eller udebliver efterfølgende faktureres 1.000 kr. pr. konfirmandhold.

 

Tilmelding finder sted ved at sende mail til undertegnede med følgende oplysninger:

 

· Hvilken dato, man ønsker at deltage

· Hvor mange konfirmandhold, der tilmeldes og hvor mange konfirmander, der er på hvert hold

· Hvilket sogn(e) man kommer fra

 

Spørgsmål omkring Konfirmandtræf 2018 kan rettes til undertegnede på mail eller telefon.

 

Venlig hilsen

Ulrik Andersen

Sognepræst, Søndersø – Skamby

Tlf. 28 51 39 06

Fyens Stifts konfirmandtræf 2018 holdes den 30. og 31. januar samt den 1. februar. Træffet begynder klokken 18 og varer ca. 2 timer


I