Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder 2021
Nyheder

Frivillighedspris til FTS Svendborg

Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde har modtaget FrivilligSocialPrisen af Svendborg Kommune

Prisoverrækkelse på Svendborg Rådhus

Prisoverrækkelse i byrådssalen i Svendborg. Fra venstre: Anne Katrine Olsen, Social og Sundhedsudvalget; Pernille Krohn Juhl Jensen, tværkulturelkoordinator; Angel Kamran år frivillig i FTS og René Haahr, Social- og Sundhedsudvalget  

Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde i Svendborg modtog den 24. november FrivilligSocialPrisen i Svendborg Kommune. Foruden æren består prisen af 5000 kroner.

I begrundelsen stod der blandt andet: 

”De frivillige i Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde er nysgerrige, nærværende og imødekommende. De har vist, at de kan være den røde tråd i etniske minoritetsfamiliers liv, i deres integration og generelle trivsel”.

Modtagerne af FriviligSocialPrisen blev udpeget blandt de mange indstillinger af prisudvalget, som består af repræsentanter fra Svendborg Frivilligråd, Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg, Social- og Sundhedsudvalget og Svendborg Kommune.

Mai Bjerregaard Andersen Præst i Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde i Svendborg (tv) og Pernille Krohn Juhl Jensen, tværkulturelkoordinator med prisen.

Mai Bjerregaard Andersen Præst i Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde i Svendborg (tv) og Pernille Krohn Juhl Jensen, tværkulturelkoordinator med prisen.

Fakta

Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde er et frivilligt tilbud til flygtninge og indvandrere, hvor det tværkulturelle arbejde nedbryder barrierer og skaber større forståelse imellem mennesker.

Organisationen og de frivillige arbejder for at fremme mental sundhed og sammenhængskraft i den enkeltes liv samt skabe gode rammer for at fremme ejerskab og deltagelse i samfundet.