Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder 2022
Nyheder

Chat med en præst - nu også på engelsk

Den digitale chattjeneste Sjælesorg på Nettet har nu åbnet for sjælesorgssamtaler på engelsk. Baggrunden er situationen i Ukraine, fortæller projektleder Pernille Hornum

Sjælesorg betyder 'omsorg for sjælen'. På sjalesorg.nu kan du samtale med sjælesørgeren om alle eksistentielle emner. Samtalen kan foregå via computer, smartphone eller tablet. Gå til chatten her

'Hello....'

Nu skal man ikke længere mestre det danske sprog for at kunne benytte folkekirkens tilbud om en fortrolig og anonym chatsamtale med en præst på nettet.

Den digitale chattjeneste Sjælesorg på Nettet har nemlig åbnet for digitale sjælesorgssamtaler på engelsk. Initiativet er dermed også henvendt til berørte af den aktuelle situation i Ukraine, da engelsktalende - både herboende og mennesker uden for landets grænser - kan chatte på www.sjælesorg.nu

- Vi har allerede i torsdags haft konfidenter, der har udtrykt deres angst i forbindelse med invasionen, fortæller Pernille Hornum, leder af chattjenesten Sjælesorg på Nettet.

- Det er vigtigt for os som folkekirke også at kunne tilbyde flygtninge, pårørende og andre den mulighed, at de kan chatte på engelsk fra deres digitale tablet, siger hun.

Sjælesorgssamtalerne er gratis og alle kan logge ind på sjælesorg.nu i åbningstiden og få en sjælesorgsamtale om det, der fylder. Og nu altså både på dansk og på engelsk.

Læs mere om folkekirkens chattjeneste Sjælesorg på Nettet her

Åbningstider:
Man-tor: 12-22
Søndag: 19-22

Gå til chatten her

In English: Pastoral Care Online

Pastoral care means caring for the soul and is a confidential conversation with a pastor.

 

Pastoral Care Online is a free chat service. Here you can get a confidential conversation with a pastoral carer about issues that concerns you.

 

Sjaelesorg.nu is supported by the joint fond of the Lutheran Church and the 10 dioceses in Denmark.
Read more

 

Opening Hours:
Man-tor: 12-22
Søndag: 19-22

Chat now