Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder 2022
Nyheder

Vi samler genbrugstøj til konfirmander

Præst og kirke-kulturmedarbejder laver samling af konfirmationstøj, som man kan låne gratis. Vil du hjælpe med at skaffe tøj?

Nu bliver der mulighed for at lade den fine kjole eller det fine jakkesæt gå videre til en anden konfirmand 

Tekst: Diakonipræst Annette Jørgensen

Genbrug er godt, fordi det er bæredygtigt, billigt og behageligt, forstået på den måde, at man lidt nemmere kan retfærdiggøre kun at bruge en fin kjole en gang, når man ved, den går videre til en anden, der kan have glæde af den. Derfor vil vi prøve at samle en kollektion af genbrugskonfirmationstøj på et centralt sted på Fyn: i Ryslinge Kirkes sognegård. 

Hvis vi kan oparbejde en stor samling af kjoler, jakkesæt, sko o.s.v., er det planen, at vi vil lave aftener for konfirmander og konfirmandforældre, hvor tøjet fremvises og den enkelte konfirmand har lejlighed til at låne, hvad han/hun har brug for til konfirmationsfesten. 

Derfor: Tak hvis man rundt i stiftet vil skrive til gamle konfirmander eller på kirkens hjemmeside/i kirkebladet, at I gerne vil modtage genbrugskonfirmationstøj – så henter vi det gerne, og kører det til Ryslinge. Vi kan hente tøj i uge 4 og uge 6, vores kontaktoplysninger kan I se nedenunder. 

Når vi har en god samling, skriver vi ud om konfirmandaftener med modeshows – måske med mobile modeshows, så interesserede ikke skal køre helt til Ryslinge, men så tøjet kan komme til de enkelte provstier, måske til de enkelte kirker. 

Kontakt

Heidi Daugaard-Eriksen 51 25 11 82 h_daugaard@hotmail.com, kirke-og kulturmedarbejder i Ryslinge

eller 

Annette Jørgensen 29 27 65 91 akt@km.dk, diakonipræst.