Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder 2024
Nyheder

Sang for håb og handling

Deltagerne i fællessang i Odense Domkirke blev mindet om, hvor afgørende vigtigt det er, ikke alene at fastholde håbet – men også at give det videre til andre.

Konstitueret generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp Jonas Nøddekær, Biskop Mads Davidsen og skuespiller og fortaler for Folkekirkens Nødhjælp Thure Lindhardt

Fra venstre: Konstitueret generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp Jonas Nøddekær, Biskop Mads Davidsen og skuespiller og fortaler for Folkekirkens Nødhjælp Thure Lindhardt
Foto: Hanne Uhre Hansen

Af: Hanne Uhre Hansen

Søndag den 4. februar var mere end 240 samlet til fællessang i Odense Domkirke ved arrangementet "Vi synger for Håb og Handling." Et arrangement, der var blevet til i samarbejde mellem Folkekirkens Nødhjælp, KORLIV, Odense Domkirke og Fyens Stift i anledning af lanceringen af sanghæftet ‘Sange om håb og handling‘.

Musikken blev leveret af en jazztrio, bestående af Mads La Cour, Morten Øberg og Povl Christian Balslev, og korsatserne blev sunget af Motetten fra Egense og Øster Skerninge kirker v. Ulrich Klostergaard. Hertil var der taler og oplæsning v. skuespiller og fortaler for Folkekirkens Nødhjælp, Thure Lindhardt, biskop Mads Davidsen og konstitueret generalsekretær Jonas Nøddekær, der fra hver deres vinkel mindede om, hvor afgørende vigtigt det er, ikke alene at fastholde håbet – men også at give det videre til andre.