fyensstift.dk
Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik
for hjemmesiden

Vilkår, privatlivspolitik og information om cookies på fyensstift.dk

Når du besøger fyensstift.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer fyensstift.dk indsamler samt formålet med at indsamle information.

Cookies

Fyensstift.dk anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Fyensstift.dk bruger cookies fra:

  • Google Analytics til at undersøge, hvordan websitet bliver anvendt, så vi kan forbedre vores indhold.
  • Facebook for at målrette vores indhold, så du får indhold, du (forhåbentlig) vil læse/lytte/se.
  • Addthis for og se hvad der deles fra hjemmesiden.

NB: Oplysningerne i statistikkerne er anonymiserede og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her (eksternt link).

Vær opmærksom på, at du mister brugervenlige fordele, hvis du ikke vil bruge cookies.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Fyensstift.dk indsamler ikke oplysninger, der kan henføres til dig.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Disse oplysninger bliver indsamlet via Google Analytics og er anonymiseret.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Fyensstift.dk indsamler oplysninger for at forbedre indholdet, samt for at levere de services, du har efterspurgt.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Fyensstift.dk videregiver ikke data til tredjepart. Fyensstift.dk benytter dog en række tredjeparter til behandling af data, herunder Google Analytics for at indsamle statistik om brug - men ikke brugere - af fyensstift.dk og Facebook til indsamling af pixels. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi har indgået databehandleraftale, som sikrer, at data bliver behandlet efter EU's persondataforordning.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse om indsigt i data kan ske til: kmfyn@km.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet (eksternt link).

Udgiver

Fyensstift.dk ejes og publiceres af:

Fyens Stift
Klingenberg 2
5000 Odense C
Mail: kmfyn@km.dk