Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder 2024
Nyheder

Gratis hotdogs, musik og orienteringsmøde

Tirsdag den 14. maj er der orienteringsmøde op til menighedsrådsvalget i langt de fleste sogne. 
I Kerteminde-Drigstrup sætter man alle sejl til for at trække folkekirkemedlemmerne til møde.

Der serveres hotdogs til orienteringsmødet i Kerteminde. Foto: Pexcls

Af Marianne Hyrlov

Der er lagt op til hotdogs fra pølsevognen, sang og musik, når der tirsdag den 14. maj holdes orienteringsmøde forud for menighedsrådsvalget i Kerteminde Kulturhus.

”Vi skal vælge en del nye medlemmer til menighedsrådet, når der er valg til efteråret, og derfor håber vi at kunne trække mange interesserede til at høre om arbejdet i menighedsrådet, samtidig med at vi lægger op til en hyggelig aften,” siger Elisabeth Møller Løye, som er formand for Kerteminde-Drigstrup Menighedsråd.

Hun håber, at der kommer mennesker til orienteringsmødet, som hun ikke kender – og som måske har ideer til det fremtidige arbejde i menighedsrådet.

”Vi vil jo gerne have nogle folk med i menighedsrådet, som ikke ligner os selv,” som hun siger.

Møder over hele landet

Orienteringsmøderne holdes den 14. maj over hele landet, og de har til formål at sikre åbenhed og skabe interesse om menighedsrådsarbejdet og at give information om menighedsrådsvalget.

På møderne orienteres om menighedsrådets arbejde i den forløbne funktionsperiode, om kommende opgaver og visioner og om rammerne for det forestående valg.

Menighedsrådet kan også bruge orienteringsmødet til at undersøge, hvem der er interesserede i at opstille som kandidater og stedfortrædere på efterårets valgforsamling.

Alle interesserede har adgang til at deltage i møderne, og på din kirkens hjemmeside kan du se, hvor og hvornår mødet holdes i dit sogn.